Volume 14, Issue 4 (0)                   AIJH 0, 14(4): 1-21 | Back to browse issues page

آئینه‌وند ص, گلیجانی مقدم ن. ویژگیهای تاریخ نگاری دورۀ سلجوقیان. AIJH 0; 14 (4) :1-21
1- دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشگاه الزهراء«س»
تاریخ نگاری در دورۀ حکومت سلجوقیان در دوره‌های زمانی متفاوت و حکومتهای پراکنده و متعدد این سلسله به شیوۀ نوینی رقم خورد. شیوۀ حکومتی و نگاه برگرفته از فرهنگ قومی این سلسله در کنار افول قدرت خلفای عباسی، پذیرش فرهنگ ملت مغلوب، احیای زبان فارسی، پراکندگی سلسلۀ سلجوقی در نقاط مختلف و مواردی دیگر ویژگی هایی برای کتاب های نوشته شده در این دوران مانند رونق فارسی نویسی، اهتمام به تواریخ محلی، غلبۀ کتب ادبی و جز آن به وجود آورد که در این مقاله به بررسی این موارد پرداخته شده است.

Received: 2008/01/1 | Accepted: 1970/01/1 | Published: 2002/02/1